Снимка БулфотоНародното събрание ще изслуша вицепремиера и външен министър Екатерина Захариева по

...
Снимка БулфотоНародното събрание ще изслуша вицепремиера и външен министър Екатерина Захариева по
Коментари Харесай

Депутатите изслушват Захариева по случая с Чавушоглу

Снимка Булфото

Народното събрание ще изслуша вицепремиера и външен министър Екатерина Захариева по случая с изявлението на турския ѝ колега Мевлют Чавушоглу за въздействие на Анкара в Закона за вероизповеданията. Депутатите ще гласоподават и предложените претенденти за заместник-председатели на Комисията за финансов контрол, написа вести.бг.

Искането за чуването на Екатерина Захариева бе поискано от патриотите, с цел да се обясни дали е имало какъвто и да е дипломатически опит за интервенция във вътрешните каузи на страната ни и какви дейности са подхванати във връзка изявлението на турския външен министър.

Вчера стана ясно, че визитата на Чавушоглу у нас е отсрочено като дипломатически знак след създалата се обстановка.

Депутатите ще подложат на гласоподаване кандидатурите на Илиана Христова и Мария Филипова за ръководители в ръководство надлежно " Застрахователен контрол "  и " Надзор на капиталовата активност ". 

В дневния ред на депутатите е първо четене на измененията в Закона за възобновяване и преструктуриране на кредитните институции и капиталовите медиатори, като мярка в присъединението на страната ни към ERM II и Банковия съюз. В програмата на Народното събрание е и докладът за активността на Съвета за електронни медии за предходната година.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР